Free Porn
xbporn
fredag, 18 oktober, 2024
fredag, oktober 18, 2024

Vänsterextrema läraren Sara Leifsdotter kartlägger och hänger ut SD-sympatisörer

Vänsterextremisten Sara Leifsdotter är aktiv med att fotografera, kartlägga och hänga ut invandringskritiker, såsom sverigedemokrater, åt den vänsterextrema terrororganisationen AFA och deras projekt Nazispotting. Till vardags arbetar dock Leifsdotter som lärare på den kommunala högstadieskolan Klockarskolan i Säter i Dalarna. Insikt24 sökte därför upp Per Sandberg, som är rektor på Klockarskolan, för att höra hur det rimmar med skolas värdegrund och kommunens arbete mot extremism att ha en anställd lärare på skolan som är vänsterextremist och aktivt hänger ut personer med hjälp av vänsterextrema terrororganisationer.

Sara Leifsdotter, folkbokförd Sara Andersson, är en aktiv vänsterextremist som fotograferar, kartlägger och hänger ut invandringskritiker, såsom sverigedemokrater, på vänsterextrema och våldsbejakande sajter. Leifsdotter brukar dyka upp på olika invandringskritiska möten och demonstrationer, där hon fotograferar personer som hon uppfattar vara politiska motståndare. De flesta bilder som Leifsdotter tar delar hon sedan med sig av till den vänsterextrema terrororganisationen AFA och AFA Stockholms projekt Nazispotting.

Vänsterextremisten Sara Leifsdotter, folkbokförd Sara Andersson.

På AFA och Nazispottings respektive hemsidor hängs sedan personer som Sara Leifsdotter fotat ut med bild, namn och andra personuppgifter. Dessa personer har efter att de blivit uthängda sedan fått utstå olika former av terror i deras hem genom bland annat sönderslagna fönsterrutor, vandalisering av deras bilar och skadegörelse på husfasader. Vissa har även tvingats utstå mordbränder och blivit misshandlade av vänsterextremister. Förutom det rent fysiska våldet hotas och trakasseras även de personer, som Leifsdotter hänger ut, på olika sätt av vänsterextrema och våldsbejakande organisationer. Specifikt AFA står bakom flera hundra attentat i Sverige mot invandringskritiker, journalister och personer som de anser är sina politiska meningsmotståndare, där mordbränder, misshandel, skadegörelse, hot och annan form av terror används i försök att skrämma människor från deras politiska eller journalistiska engagemang.

AFA-grundaren Mathias Våg tillsammans med en annan AFA-extremist. Foto: Christian Peterson

När inte Sara Leifsdotter är ute och fotograferar, vad hon uppfattar är, politiska meningsmotståndare åt vänsterextrema terrororganisationer arbetar hon som lärare på Klockarskolan i Säter i Dalarna, vilket är en kommunal högstadieskola. Med tanke på att en av lärarnas uppgifter är att förmedla en demokratisk värdegrund och att följa skolan och kommunens policy mot extremism, framförallt våldsbejakande extremism, sökte Insikt24 upp Leifsdotters arbetsgivare och tillika rektor på Klockarskolan Per Sandberg. Vi ville få svar på hur det rimmar med skolans värdegrund och kommunens arbete mot extremism att ha en anställd lärare på en kommunal skola som är vänsterextremist och aktivt hänger ut personer med hjälp av vänsterextrema terrororganisationer. Eftersom att Per Sandberg visat sig otillgänglig vid upprepade tillfällen via telefon valde vi att söka upp honom i hans bostad.

Senaste