söndag, 26 maj, 2024
söndag, maj 26, 2024

Bannon lovar fler avslöjanden om familjen Biden

Chockerande material från Hunter Bidens hårddisk där bevis på korruption på hög nivå med direkt koppling till hans far Joe, crackmissbruk och sexuell lössläppthet hittades men censureras av Twitter och Facebook. Men de som sitter på hårddisken lovar att det kommer mer.

De sociala mediejättarna jobbade för högtryck för att minska spridningen av informationen för att skydda den demokratiska kandidaten Joe Biden. När det gäller Facebook heter den person som för närvarande ansvarar för Facebooks faktagranskningsenhet inför valet Anna Makanju. Hon uppger till The Washington Post att det inte hade förekommit något oegentligt i samband med Bidens kontakter med Ukraina.

Följaktligen blockerar hon för närvarande alla negativa bevis för Hunter och Joe Bidens skumma förehavanden i Ukraina på Facebook. Men hon är samma person som samordnade den korrupta verksamheten mellan familjen Bidens betalningar från Ukraina via organisationen Atlantic Council.

Energibolaget Burisma började betala stora summor till Atlantic Council samt Hunter Biden under 2016, precis när Makanju var rådgivare till Biden om hur man skulle kunna bli av med en utredande ukrainsk åklagare.

Makanju är utbildad på Stanford och hon har tidigare jobbat på Internationella brottsmålsdomstolen i Haag, gällande krigsförbrytelser i det forna Jugoslavien. Det är lite pikant, givet att USA inte deltar i samarbetet runt domstolen – amerikanska soldater kan alltså inte ställas inför domstolen. En annan udda detalj är att hon är född i Sovjetunionen, där hon också tillbringade sin barndom.

Hunter Biden använde ett mejlkonto från Google, vilket innebär att Google har de data som krävs för att bekräfta äktheten av mejlen. Bidenkampanjen antyder att mejlen är falska.

Men tidpunkten då de skickades kan lätt verifieras vilket borde utesluta alla möjligheter att de skulle vara förfalskade. Men Google har inte uttalat sig i frågan. De har förvisso haft anledning och möjlighet att genomföra en undersökning, men företaget har hittills inte sagt något.

Steve Bannon, tidigare rådgivare till president Trump, sade att familjen Biden ”kommer att drabbas av flera skandaler från flera mediekällor som bygger på andra bevis än hårddisken. Fox och Peter Schweitzer har redan börjat, men större och mer mainstreaminriktade mediebolag kommer att hänga på. Vi har redan satt maskineriet i rörelse”.

Det var Bannon som informerade The New York Post om existensen av hårddisken i slutet av september, enligt Revolver News.

I själva verket är det Bannon som har ”planlagt och genomfört avslöjandet” av den information som finns på den komprometterande hårddisken. Den FBI-anställde som nu jobbar med hårddisken är i vanliga fall ansluten till FBI:s barnpornografiavdelning.

Bannon sade också att många utländska regeringar kan ha fått tag i hårddisken. Han sade att utländska underrättelsetjänster ”vet att familjen Biden är till salu”.

Bannon fortsatte: ”Joe Biden är en lögnare, en bedragare, och korrumperad av kinesiska pengar. Kort sagt, han är en nationell säkerhetskris. Hårddisken innehåller mejl och textmeddelanden som visar en massiv inblandning med företag som kontrolleras av det kinesiska kommunistpartiet. Det finns också 25 000 bilder som visar en drogspäckad, depraverad livsstil — en som anständiga, hårt arbetande amerikaner inte kommer att vilja se ens i närheten av Vita huset.”

Under tiden har Hunter Bidens advokat skickat mejl i ett försök att få tillbaka hårddisken, vilket tyder på att man vet att informationen är riktig. Bidens kampanj har inte heller försökt förneka det rätt ut.

”Hunter Bidens advokat har kontaktat oss både via telefonsamtal och med mejl som säger, ’Hej, jag måste få tillbaka hårddisken.’ Detta är inte någon rysk underrättelseverksamhet — de erkänner att det är deras hårddisk”, är Bannons slutsats.

Senaste