Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Fyra män torterade och höll student fången i nio timmar

En musikstudent i Stockholm kidnappades av fyra män som pratade på ett ”språk han inte förstår” och torteras under nio timmar. Nu kan kidnapparna straffas av Södertörns tingsrätt.

Det var den 10 augusti i år som en student i Stockholm kidnappades när han var på väg hem från en utekväll med vänner. Han tvingades in i en bil av fyra knivbeväpnade män som ”talade på ett språk han inte förstår”, skriver Dagens Nyheter.

Under bilfärden, som pågick i nio timmar, tvingas studenten under dödshot genomföra flera uttag med sitt bankkort.

De fyra männen hotade under färden studenten med en stor kniv. De rispade honom på örat, skar honom i låret och i handleden. Vid flera tillfällen tryckte de också med spetsen mot hans kropp för att skrämmas.

– De duttade med kniven mot flera olika ställen på min nacke. ”Kanske här, kanske här, kanske här”, säger studenten under rättegången.

Skräckfärden tog slut efter nio timmar när den stulna BMW de alla färdades i stoppades av polisen. Till en början behandlades studenten som om han var en i gänget men kort efter polisernas ingripande brast det för honom och han började skaka av anspänning.

– Jag fick något slags chockreaktion, säger han i rätten.

Nu har de fyra unga männen, som vitpixlas på de övervakningsbilder DN använder i sitt reportage, suttit häktade i månader misstänkta för människorov.

Om de fälls riskerar de mångåriga fängelsestraff.

Senaste