Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Leif GW Perssons konspirationsteori: ”Högerextrema” bakom bombdåd i Malmö

Den välkända medieprofilen Leif GW Persson tror att bombdåden i Malmö kan vara genomförda av ”högerextremister” för att påverka kriminalpolitiken i en viss riktning. Det säger han till kriminal- och rättstidningen Magasinet Paragraf.

Polisen letar på fel ställen om man vill lösa den senaste tidens bombdåd i Malmö. Det är inte nödvändigtvis kriminella invandrargäng som utför dessa, utan det kan vara ”högerextrema” som vill ”pigga upp kriminalpolitiken i en viss riktning”, menar den före detta polisen och TV-profilen Leif GW Persson.

– Jag tror att man letar på fel ställen. Många av dom här smällarna i centrala delar i stan verkar ju inte riktade mot något särskilt annat än att det ska komma till allmänhetens kännedom. Dom [sic] verkar riktade mot opinionen, säger han till tidningen Magasinet Paragraf.

När GW får frågan om han med ”högerextrema” menar Sverigedemokraterna och Nordiska motståndsrörelsen svarar han:

– Ja, det är typ såna. Så resonerar jag och hitintills har jag inte sett någon övertygande motbevisning.

Magasinet Paragraf är känt för unika slutsatser kring kriminalitet. Efter förra helgens mord, överfall och bombdåd i Malmö publicerade man bland annat en krönika där man hävdade att ”Malmö är tryggare än någonsin”.

Senaste