Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Här förföljer AFA-grundaren Mathias Wåg en kvinnlig journalist

I samband med AFA-grundaren Mathias Wågs rättegång valde Wåg att förfölja Bulletins journalist Isabelle Eriksson. Wåg försökte vid upprepade tillfällen närma sig Eriksson trots tydliga signaler från Eriksson om att hon inte ville vara i närheten av Wåg. Insikt24 pratade med Isabelle Eriksson om Wågs förföljelse och hon tyckte att situationen var hotfull och obehaglig. Se videon från händelsen i artikeln.

Under tisdagen, i samband med förtalsrättegången mot Mathias Wåg, folkbokförd Våg, började Wåg förfölja Bulletins journalist Isabelle Eriksson. Wåg började närma sig Eriksson samtidigt som Eriksson såg märkbart obekväm ut och tydligt visade att hon inte ville vara i närheten av Wåg. AFA-grundaren fortsatte trots detta att söka kontakt med Eriksson, vilket tvingade reportern Roger Sahlström att gå emellan och tydligt säga till Wåg att Eriksson inte ville att Wåg skulle närma sig henne. Även ordningsvakten ställde sig emellan och uppmanade till lugn.

Insikt24 har pratat med Bulletins journalist Isabelle Eriksson, som även tidigare varit reporter på mediekanalen Riks, om händelsen där Wåg förföljde henne och hon beskriver situationen som hotfull och obehaglig.

Han kändes väldigt hotfull och obehaglig så jag backade undan. Man närmar sig inte en person på det där sättet, det är inte ett normalt beteende i ett socialt sammanhang. Så där beter sig inte en person som är i balans. Som tur var fanns det vakter på plats som kunde ta mig till ett säkerhetsrum.

Varför tror du att Wåg gjorde så just mot dig?

Jag har en bakgrund på Riks och han har väl sett mig där och granskat mig, det kanske kan vara därför. Förmodligen är alla, enligt honom, till höger om Centerpartiet ”högerextremister”.

Senaste