Free Porn
xbporn
torsdag, 25 juli, 2024
torsdag, juli 25, 2024

Insikt24 attackerades av vänsterextremister före AFA-grundaren Mathias Wågs rättegång

Före AFA-grundaren Mathias Wågs rättegång, där han står åtalad för förtal, så attackerades Insikt24:s reporter Christian Peterson av två militanta vänsterextremister med båda slag och sparkar. Insikt24:s reporter Per Björklund kom dock snabbt till undsättning och vänsterextremisterna tvingades fly från platsen. Se video från händelsen i artikeln.

I dag ägde en förtalsrättegång mot Mathias Wåg, som i folkbokföringen heter Mathias Våg, rum. I samband med rättegången mot Wåg, som bland annat är grundare till den vänsterextrema våldsorganisationen AFA och skribent på Aftonbladet, så attackerades Insikt24:s reporter Christian Peterson av två militanta vänsterextremister med båda slag och sparkar. De båda vänsterextremisterna var i närheten av Stockholms tingsrätt, där Wåg skulle upp i rätten på grund av att han åtalats för förtal, och attackerade helt oprovocerat Peterson innan rättegången hade påbörjats. Insikt24:s reporter Per Björklund kom dock snabbt till undsättning och kunde tillsammans med Peterson mota bort vänsterextremisterna som valde att springa och fly från platsen.

Två militanta vänsterextremister attackerar helt oprovocerat Insikt24:s reporter Christian Peterson.
Här flyr vänsterextremisterna från platsen.

Enligt information, som inkom till Insikt24 före rättegången, skulle militanta vänsterextremister vara i närheten av rättegången för att, enligt egen utsago, skydda AFA-grundaren Mathias Wåg. När Wåg väl kom till rättegången hade han även med sig flera militanta vänsterextremister runt omkring sig som på olika sätt försökte hindra flera medier från att filma och ställa frågor till Wåg.

Insikt24 kommer fortsätta rapporteringen från rättegången mot AFA-grundaren Mathias Wåg inom kort.

Senaste