söndag, 19 maj, 2024
söndag, maj 19, 2024

Islamistiska Partiet Nyans ska hänga upp Jimmie Åkesson (SD) som docka

Islamistiska Partiet Nyans planerar en manifestation mot koranbränningar på Mynttorget i Stockholm den 12 februari. Där kommer man även att hänga upp Jimmie Åkesson (S) och Johan Pehrson (L) som dockor.

Insikt24 har tidigare rapporterat om att Mikael Yüksel, partiledare för islamistiska Partiet Nyans på Twitter hotat med att hänga upp Liberalernas och Sverigedemokraternas respektive partiledare Johan Pehrson och Jimmie Åkesson som dockor. Många i Yüksels kommentarsfält trodde inte att han verkligen skulle genomföra det, men nu blir det alltså verklighet.

Partiet Nyans och dess partiledare Mikail Yüksel har spridit ett inlägg med en bild där det står att partiet ska anordna en manifestation mot koranbränningar. Under manifestationen ska även Johan Pehrson och Jimmie Åkesson, eller som Partiet Nyans själv skriver ”Jimmy Åkesson”, hängas upp som dockor. På Partiet Nyans Facebooksida kan man läsa att partiet vill ”markera mot islamofobi” och att ”hatet mot landets muslimer har nått nya nivåer som inte längre kan tolereras”.

Källa: Nyans officiella reklam för manifestationen som spridits i sociala medier

Insikt24 kommer att finnas på plats den 12 februari för att bevaka manifestationen.

Senaste