Free Porn
xbporn
måndag, 15 juli, 2024
måndag, juli 15, 2024

Kvinna utsatt för brutalt överfall i Malmö

En kvinnan hemmahörande i statusområdet Höllviken utsattes natten till söndag för en mycket våldsam överfallsattack i närheten av Rosengård, Malmö. Samhällsnytt rapporterade tidigare idag att kvinnan hade avlidit, men nu gör nya uppgifter från polisen gällande att hon är vid liv och fortfarande under intensiv behandling. En Ramadan Ibrahim från Rosengård har erkänt överfallet.

Klockan 00.47 natten till söndag larmades ambulans och polis till Persborg i Malmö, efter en grov misshandel vid en busskur. Strax därefter greps Ramadan Ibrahim, nu misstänkt för mordförsök på en 28-årig kvinna som enligt en källa till Samhällsnytt var hemmahörande i statusområdet Höllviken i Vellinge kommun. Kvinnan har därefter fått intensiv sjukhusvård och Samhällsnytt rapporterade tidigare idag att hon skulle ha avlidit. Denna uppgift tillbakavisades dock av polis senare under fredagseftermiddagen.

Ibrahim ska ha erkänt brottet, som man tror har utförts med bland annat stickvapen. Det är troligt att offret valdes ut slumpmässigt.

– Efter vad vi känner till är inte kvinnan och mannen bekanta med varandra, säger Calle Persson vid polisen i region Syd, till DN.

Enligt vittnen på plats ska Ramadan Ibrahim ha smugit sig på kvinnan för att sedan ha attackerat genom att slå henne med flera slag i huvudet med en planka. Samhällsnytt skriver att Ibrahim sedan tidigare är dömd för våldsbrott och han är folkbokförd i Rosengård.

Senaste