lördag, 25 maj, 2024
lördag, maj 25, 2024

Moderatpolitikern Tedh Enfors sökte barn i sexuellt syfte – avslöjades av Dumpen

Sajten Dumpen avslöjade nyligen att Moderaternas erfarne politiker i Värnamo Tedh Enfors sexchattat med barn. Enligt Dumpen ska Enfors ”sexchattande varit intensivt och gränslöst”. När Enfors konfronterades av Dumpen påstod han sig vara förstående till problematiken, men duckade samtidigt flera frågor som rörde hans politiska karriär inom Moderaterna.

Tedh Enfors är en politiker för Moderaterna i Värnamo sedan flera år. Idag sitter han som ersättare i Värnamo kommunfullmäktige och stod inför senaste valet på plats nummer 22 på Moderaternas lista till kommunfullmäktige. Enfors har även varit kassör för Moderaterna i Värnamo. Dessutom har Enfors också tidigare representerat Moderaterna i Jönköpings tingsrätt.

Nyligen avslöjades Tedh Enfors av Dumpen för att han har sexchattat med barn. Dumpen beskriver i ett inlägg att Enfors ”sexchattande med våra barnkonton har varit intensivt och gränslöst” och att han ska ha uttryckt att han gillar ”små hårlösa pojkar”. Enfors ska ha haft kontakt med flera barnkonventionen och enligt Dumpen varit sjukligt aktiv och i princip ägnat all ledig tid åt sexchattande med barn. Under konversationen med ett fiktivt barn som utges för att vara född 2009, det vill säga under 15 år och därmed minderårig, frågar Enfors ganska snabbt in i konversationen om pojken har ”tagit nåt där bak någon gång”. När pojken svarar att han inte gjort det börjar Enfors att beskriva invecklat hur han tänker att det ska gå till. Enfors är under konversationen, som är väldigt lång, närmast besatt av att prata om sex och återkommer ofta till ämnet. Under flera månaders tid ska Enfors ha chattat med pojken och bestämt flera träffar, dock ska Enfors alltid ha blivit nervös och inte dykt upp vid de planerade träffarna. Dumpen valde till slut därför att söka upp Enfors vid hans arbetsplats och konfrontera honom om hans sexchattande med barn.

När Dumpens profiler Patrik Sjöberg och Sara Nilsson, som också är ansvarig utgivare, konfronterar Tedh Enfors vid Enfors arbetsplats vädjar han om att inte bli filmad, ett vanligt förekommande fenomen när Dumpen konfronterar. När Dumpen frågar Enfors om han tänkt söka hjälp för sin dragning till barn svarar Enfors ja, men att han inte gjort det ännu. Under konfrontationen säger även Enfors att han ”inte skulle gjort någonting”, även det ett vanligt förekommande svar när Dumpen konfronterar. Flera gånger påstår även Enfors att han är förstående inför problematiken, något Patrik Sjöberg dock inte tror på. Enfors får även frågan om vad han tycker om att en riksdagsledamot från Moderaterna ”för en väldigt aktiv kamp för barnen skull för att barn ska slippa att bli utsatta för övergrepp” och att han tillhör samma parti som henne, men går rakt emot den egna partikamratens engagemang. Enfors säger då att han inte kan svara på det och försöker sedan gå ifrån och undvika att svara på Dumpens frågar genom att säga att han behöver gå in och jobba.

Tedh Enfors är förutom moderatpolitiker även tränare för pojkar födda 2016 i IFK Värnamo, något han dock förnekar under konfrontationen med Dumpen. IFK Värnamo har dock valt att radera Enfors från sina hemsidor och sociala medier och ska även enligt uppgift tagit avstånd från Enfors. Enfors jobbar på företaget Värnamo Krosskonsult AB, vilket är ett företag som renoveringar och reparationer av krossar och är ”specialister på utrustning för stenkrossning”. Enfors har också varit marknadschef på företaget Separett AB. Enfors beskriver, på sin numera nedtagna Linkedin-profil att han arbetar med ”strategic marketing” och säger sig vara duktig på olika former av digital marknadsföring.

Insikt24 har försökt nå Tedh Enfors, men han har efter Dumpens publicering stängt av sin telefon och gjort sig oanträffbar.

Senaste