måndag, 27 maj, 2024
måndag, maj 27, 2024

Rasmus Paludan blir medlem i AfS

Den kontroversielle dansk-svenske politikern Rasmus Paludan, känd internationellt för sin starkt anti-islamistiska och yttrandefrihetsvänliga inställning, vilket inkluderar koranbränningar, har blivit medlem i partiet Alternativ för Sverige (AfS).

I Sverige blev Rasmus Paludan ett namn som upprepades med både fasa och avsky av journalister i den svenska mediekåren efter att han deklarerat att han planerade att bränna en koran i Malmö – en händelse som trots att Paludan hindrades av svensk polis ändå ledde till att hundratals muslimer startade upplopp i Rosengård. Efter att han förbjudits att återvända till Sverige i två år var det många som jublade på redaktioner runt omkring i landet, men nu när det är fastställt att Paludan de facto är svensk medborgare tar han nästa steg i sin kamp för den svenska yttrandefriheten och det svenska folket: Han har blivit medlem i Alternativ för Sverige (AfS) vilket partiet bekräftar i ett pressmeddelande.

Alternativ för Sverige är det enda partiet i Sverige som genomgående har den strikta återvandringspolitik som behövs. Omedelbart asylstopp, nej till anhöriginvandring, nej till kvotflyktingar, nej till integration och ja till massiv återvandring av många som inte har något att göra i Sverige. Om det svenska folket skall överleva måste detta göras! Vi kämpar i Stram Kurs i Danmark för samma politiska mål, säger Paludan i uttalandet.

Välkomnas av AfS

AfS partiledare Gustav Kasselstrand välkomnar den kontroversielle dansk-svenske politikern och menar att han kommer bli en viktig tillgång rent politiskt för partiet.

– Rasmus och jag har under året etablerat god kontakt med varandra. Våra partier har mycket gemensamt. Rasmus är en person som alltid säger vad han tycker, och som med risk för sitt eget liv tydliggjort en av vår tids största konflikter; den mellan Europa och islam. Samtidigt har det svenska etablissemanget gjort allt de kan för att tysta honom, och till och med gått så långt som att rättsvidrigt försöka hindra honom från att besöka sitt andra hemland. Nu blir det ändring på det. Exakt under vilka former som hans engagemang för Sverige skall ske, kommer vi att diskutera tillsammans.

Om situationen där Rasmus nekades inträde till Sverige, trots att han är svensk medborgare, något som strider mot svensk lag, säger han:

”Den svenska regeringen är väldigt rädd för mig. De fruktar att jag kan visa att regeringen har tillåtit hundratusentals våldsamma brottslingar att komma in i landet. Därför kommer regeringen att göra allt för att hindra mig från att bevisa att regeringen och staten inte längre har våldsmonopol i Sverige. Det är Sveriges fiender som har makten. För att hjälpa det svenska folket måste jag väcka det svenska folket. Vaknar inte folket när de ser att staten inte kan hjälpa dem?”, skriver Rasmus Paludan i pressmeddelandet från AfS.

Senaste