Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Richard Jomshof (SD): ”Utvisa människor i stor skala”

SD-toppen Richard Jomshof skrev nyligen ett inlägg på plattformen X där han förklarade att det krävs att människor utvisas i stor skala ”för att lösa de mycket allvarliga problem mångkulturalism och massinvandring har fört med sig”. Jomshof har tidigare uttalat sig om att han vill se en återvandring som omfattar 800 000 personer.

Opinionsbildaren och debattören Susanna Silfverskiöld skrev nyligen ett inlägg på plattformen X, tidigare Twitter, om de hundratusentals människor som antingen bor i Sverige utan att vara folkbokförda eller är folkbokförda på felaktiga grunder. Silfverskiöld, som idag arbetar som politiskt sakkunnig på statsrådsberedningen pressavdelning, förklarar i sitt inlägg att ”uppåt 150 000 uppskattas vara folkbokförda i Sverige men bo i annat land, upp till 185 000 bo här utan att vara folkbokförda, och ytterligare 100 000 bo och vara folkbokförda här men på fel adress”.

Sverigedemokraternas toppolitiker Richard Jomshof, som bland annat är justitieutskottets ordförande, kommenterade siffrorna som Susanna Silfverskiölds presenterade i ett eget inlägg på X. Jomshof valde att ta upp återvandringsfrågan och skrev att det krävs att människor utvisas i stor skala ”för att lösa de mycket allvarliga problem mångkulturalism och massinvandring har fört med sig” och avslutade inlägget med ”vi kan väl börja här”.

Tidigare har Richard Jomshof lyft att han vill se en återvandring som omfattar 800 000 personer. Detta gjorde Jomshof i samband med att nyheten om att 39-årige Mikaels 12-årige son, en månad efter att han bevittnade när pappan blev avrättad av gängkriminella, blev utsatt för ett rånförsök i Skärholmen. Jomshof betonade då att det inte kommer att räcka med de straffskärpningar som Tidöregeringen driver igenom, utan att det behövs ”få igång en återvandring värd namnet”.

Läs även: 39-årige Mikael är ett offer för hederskulturens krav på vedergällning

Senaste