Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

VARNING till alla bilförare – klimatextremister blockerar motorvägar 12 september

Den 12 september och framåt planerar klimatextremistiska Återställ våtmarker att blockera motorvägar på olika platser runt om i Sverige. Återställ våtmarker har inte gått ut med information om exakta platser där de kommer att blockera trafiken, men det kommer åtminstone att ske i de största städerna. Däremot har den klimatextremistiska organisationen gått ut med att blockaderna ska börja klockan 07:00 på morgonen och de påstår också att det är många som föranmält sig.

Som en del av en ”föraktion” inför den klimatextremistiska veckan ”Weekend of Action for Social and Climate Justice”, där massvis med olika klimatextremistiska aktioner och jippon kommer att ske runt om i Sverige mellan den 15 till 22 september, har Återställ våtmarker meddelat att man kommer att göra massiva blockader av motorvägar från och med den 12 september och framåt. Den klimatextremistiska organisationen försöker nu samla så mycket människor som möjligt på så många platser de kan i hela Sverige för att blockera motorvägar, och påstår att det är många som föranmält sig till detta. Inspirationskällan är klimatextremistiska Extinction Rebellion i Nederländerna som i helgen var tusentals när de blockerade motorvägar.

Återställ våtmarker kommer att börja blockera motorvägar den 12 september och tiden på deras Facebooksida är satt till 07:00 på morgonen. De skriver dock att de kan komma att återvända flera dagar därpå om polisen väljer att bära bort klimatextremisterna från vägarna. Det kan alltså komma att bli många fler dagar än den 12 september som trafiken på motorvägar drabbas av klimatextremisternas blockader. Återställ våtmarker har även haft särskilda träningar för klimatextremister, så att dessa ska veta hur de ska gå till väga när de väl blockerar vägarna.

Klimatextremister blockerar vägen över Liljeholmsbron i Stockholm. Foto: Faksimil Facebook

Klimatextremister från Återställ våtmarker har tidigare blockerat framfarten för ambulanser, där de inte har brytt sig om att flytta på sig. I ett uppmärksammat fall i Sverige var en ambulans på väg till Karolinska sjukhuset i Stockholm när klimatextremsiter blockerade vägen och vägrade flytta på sig, och i ambulansen befann sig en prio 1-patient, vilket innebär att det är fråga om en olycka eller någon som har livshotande symptom.

Insikt24 kommer att följa utvecklingen och uppdaterar med mer information om sådan ges.

Senaste