måndag, 15 april, 2024
måndag, april 15, 2024

Detta är mannen som Finlands statsminister Sanna Marin var otrogen med

Tidigare i veckan har en ny video på Sanna Marins festande kommit upp till ytan. Hon dansar där erotiskt med en främmande man. Mannen har nu identifierats som sångaren Olavi Uusivirta och han har också kommenterat händelsen.

Som insikt24 tidigare rapporterat har ett nytt videoklipp på den finska statsministern Sanna Marin kommit upp till ytan, som i viss mening kan uppfattas som ännu mer komprometterande än de vilda festbilderna. Statsministern dansar där intimt med en annan man och låter sig bland annat kyssas på halsen.

Denne man har nu identifierats som sångaren Olavi Uusivirta, en i Finland känd profil, som bland annat vunnit pris för årets bästa rockskiva och framträtt mycket i TV.

Uusivirta har nu också kommenterat händelsen, och menar att ingenting olämplig hände, utan att han och Marin endast är vänner. Förutom bilderna finns dock flera vittnesuppgifter som säger att statsministern också skall ha dansat intimt med två andra män samma kväll. Händelsen skall ha ägt rum kl. 4. på morgonen i närheten av Helsingfors.

Hennes man Markus Räikkönen verkar ännu inte ha kommenterat händelsen.

Senaste