måndag, 15 april, 2024
måndag, april 15, 2024

Insikt24:s ”På agendan” expanderar

Youtubekanalen På agendan expanderar nu med en kompletterande podd där aktuella händelser avhandlas samtidigt som den ger en snabbare och närmre kommunikationskanal mot läsare och prenumeranter.

Sedan ett tag tillbaka jobbar Insikt24 med två kanaler på Youtube: KonfliktZon med fokus på konfrontativ och grävande journalistik samt det fördjupande samtalsprogrammet På Agendan. Den senare kanalen expanderar nu även med en podd med samma namn som kommer att publiceras regelbundet framöver. Du kan höra första avsnittet nedan.

Syftet med podden är att knyta samman nyhetsveckan, göra fördjupningar i de tyngsta händelserna och analysera vad som händer i Sverige och världen och varför. Samt att öppna en ny, regelbunden kanal för kommunikation direkt till våra läsare och prenumeranter.

Missa heller inte det senaste videoprogrammet från På agendan som handlar om hur vänstern har infiltrerat den svenska universitetsvärlden och hur insikt24 nu verkar aktivt för att utmana deras grepp om de skattefinansierade utbildningsinstitutionerna.

Senaste