Free Porn
xbporn
tisdag, 16 juli, 2024
tisdag, juli 16, 2024

Video avslöjar Greta – förklarar hennes leende vid tyska polisens gripande

I en uppmärksammad video kan man se hur den tyska polisen ställde upp på pressbilder vid deras gripande av Greta Thunberg, vilket förklarar Gretas leende vid polisinsatsen som har kunnat ses i olika världsmedier.

Det var under söndagen och tisdagen som Greta Thunberg med ett gäng andra klimatextremister ägnade sig åt protester och sabotage mot kolgruvebyn Lützerath i Tyskland. I samband med detta har bilder och videoklipp spridits i både svenska och internationella medier där Greta Thunberg förs bort av tysk polis.

I flera av videoklippen som florerat har man dock kunnat se Greta Thunberg le och skratta i samband med polisens insats. Nu har en uppmärksammad video spridits på Twitter som visar att polisen ställde upp på pressbilder och där man ser att gripandet gått väldigt lugnt till, vilket förklarar Gretas skrattande i bilderna som florerat. Detta är däremot ingenting som någon svensk media har rapporterat om.

Greta Thunberg gjorde sig först känd genom att skolstrejka utanför riksdagen varje fredag, vilket medier i Sverige var flitiga med att rapportera om. Detta skapade i sin tur en internationell ”klimatrörelse” vid namn Fridays For Future. Greta Thunberg fick även tala inför FN under ett klimatmöte 2019.

Fridays For Future har ägnat sig åt demonstrationer på fredagar i olika städer runt om i världen. Numer samlar dessa demonstrationer i Sverige endast klimatextremister från Extinction Rebellion och vissa vänsterextrema grupper. Greta Thunberg har tidigare visat sig i en av den vänsterextrema terrororganisationen AFA:s tröjor, vilket hon fick stark kritik för.

Senaste